Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

If you found some new bugs please report them here.

Topic author
ishootpaint
Posts: 382
Joined: 01 Oct 2014 00:39
Location: USA
Has thanked: 34 times
Been thanked: 26 times

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby ishootpaint » 29 Aug 2016 16:34

Please post any bugs regarding the 1.8.3 patch here.


Miz Murder
Posts: 10
Joined: 29 Aug 2016 16:26
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby Miz Murder » 29 Aug 2016 16:39

With the new update (1.8.3), my clan leader had just put down the foundation to his L4 house and when he spawns at base, he spawns in the air above his foundation of the L4 and breaks himself. I'm assuming he is meant to spawn in the upper floor of the mansion, which would be great except it hasn't been built yet. I think there should be an option for people both part of a Stronghold who also have built a mansion to spawn at the location of their choosing. x-posted from my original thread.


kabijito310
Posts: 1
Joined: 30 Aug 2016 10:34

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby kabijito310 » 30 Aug 2016 10:56

With the new update (1.8.3) I recently had a power outage. Upon restarting and reconnecting back into the server, after the loading screen and before the connect screen I am greeted with a box that says "Session lost." with the Ok button. After which closes out of the game. I then went and verified both the mod and the BattlEye, they both were good. When I try again it yet again is "Session lost.". I have had this happen before (instead my router reset) and first saw the "Session lost." box, and the only way I got it to fix the first time was to uninstall everything from my computer, and reinstall everything. Though needless to say the process took quite a chunk of time to do.

Is there another solution to this type of problem without having to uninstall/reinstall all over again?


Miz Murder
Posts: 10
Joined: 29 Aug 2016 16:26
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby Miz Murder » 04 Sep 2016 16:50

When equipping the police riot shield, it does not allow player to use the sidearm they currently have, it equips an unknown sidearm with no ammo. Unsure if this is with all the shields, as we have not found them all yet.


Topic author
ishootpaint
Posts: 382
Joined: 01 Oct 2014 00:39
Location: USA
Has thanked: 34 times
Been thanked: 26 times

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby ishootpaint » 05 Sep 2016 16:11

I have used two of the shields and they both use the old makarov model. The shields were probably complete before the new gun models were added. Makerov pistol mags work with it. It would be nice to use the sidearm you have equiped instead of being stuck with the makarov.


IugalisChaos
Posts: 2
Joined: 14 Sep 2016 00:16

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby IugalisChaos » 14 Sep 2016 00:24

Have died twice putting on Hero 3 skins. One was described as some sort of muslim outfit and the other was a Hero 3 Var 3. Both times I lost my gear as there was no grave when I went back to base.


Palhaço Assassino
Posts: 3
Joined: 27 Jul 2015 20:14

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby Palhaço Assassino » 18 Sep 2016 22:53

Hello
I would like to report that dissassembly option doesn`t work on the MI-17, the one with 2 gunners, the window containing wjat you need to dissassemble appears but the action is not done. I urge you guys to fix it as it is of the upmost importance to me, I have 2 of them and they kked getting robbed. :D :D :D :D :D :D :D


GrandRoyal
Posts: 31
Joined: 15 Sep 2014 17:01
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby GrandRoyal » 08 Nov 2016 05:45

Hey!

Lvl 4 mansion questions:

1: Why can`t you climb the two ladders when house is locked? ( If you try lock while climbing you end up in twilight zone )
2: The highest tower in the mansion have killed me two times, just falling trough when climbing down. You end up on the outside.
3: Why is the entrance so narrow? You have to wiggle your way in.
4: An old one but annoying. Why not one code for door and another for garage?

It`s a very cool house but imagine: You have enemies after you.. You manage to get in but can`t climb a stupid ladder to get overlook.
If you manage to climb the first, you have to open house again to climb the second ???

I really don`t get it.. Can someone explain? or improve?

Love Origins anyway! :evil:


a2nac
Posts: 3
Joined: 27 Jun 2016 05:54

Origins Mod 1.8.3 Bug Reports

Postby a2nac » 03 Jan 2017 09:17

Image Image
Image Image


Return to “Bug Reports”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users